Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat purple bag sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Crew Team ZAWARA DATARAN AUSTIN K.T di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Crew Team ZAWARA DATARAN AUSTIN K.T

Jawatan kosong sebagai Crew Team ZAWARA DATARAN AUSTIN K.T di Kuala Terengganu, Terengganu!

  • Employee: purple bag sdn bhd
  • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 29 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat purple bag sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Crew Team ZAWARA DATARAN AUSTIN K.T di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

Jom SERTAI KAMI ZAWARA kini berkembang & kami membuka peluang pekerjaan kepada lovely 'ladies' yang berperwatakan menarik, jujur & friendly di luar sana untuk menjadi sebahagian dari CET ZAWARA DATARAN AUSTIN K.T!!!!!Salam lovely ladies!Jom SERTAI KAMI!!! ZAWARA kini berkembang & kami membuka peluang pekerjaankepada lovely 'ladies' yang ingin menjadi sebahagian dari Zawara TeamKelayakan:- solat 5 waktu-Wanita bujang- bertudung dan menutup aurat- Mempunyai pengalaman di bidang berkaitan- Boleh mengikut arahan- Menghormati orang di sekeliling- Boleh bekerja secara berkumpulan- Berperwatakan menarik- Jujur & Amanah- Friendly/Mesra- Mempunyai lesen & transport sendiri- umur 18 - 24 tahun sahaja- SPM diutamakan- Bekerja tetap- Pandai menjahit adalah satu kelebihanPeluang pekerjaan available di :- ZAWARA DATARAN AUSTIN, WAKAF TEMBESU JLN GONG BADAK KUALA TERENGGANU- 9.30 PAGI - 10.00 MALAM- GAJI RM1200 + INCENTIVEURGENT!- Whatsapp 01110808977- Email resume berserta gambar ke [email protected]: RM 1 500 per monthJob Info:Salary: RM 1 200 per monthJob Type: Non-ExecutiveContract Type: Full-timeExperience Level: < 1 yearCategory: Sales | marketing trainee| OthersJob Location: Kuala TerengganuApplication Deadline: 29 Nov 2015Email Address to Receive Resumes: [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh purple bag sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh purple bag sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh purple bag sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Crew Team ZAWARA DATARAN AUSTIN K.T ini hanya sah sebelum 29 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Crew Team ZAWARA DATARAN AUSTIN K.T yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak purple bag sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.