Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat s teng auto sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Clerk di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Clerk

Jawatan kosong sebagai Clerk di Melaka Tengah, Melaka!

  • Employee: s teng auto sdn bhd
  • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat s teng auto sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Clerk di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

-SPM-Must Fluent in malay,chinese,english-Must have experiece in insurance field-Computer Litelate

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh s teng auto sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh s teng auto sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh s teng auto sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Clerk ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Clerk yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak s teng auto sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.