Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat zerbina engineering sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Chargeman A4/Handyman/Technician-Mech/Elect di syarikat kami yang terletak di Kota Damansara, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Chargeman A4/Handyman/Technician-Mech/Elect

Jawatan kosong sebagai Chargeman A4/Handyman/Technician-Mech/Elect di Kota Damansara, Selangor!

  • Employee: zerbina engineering sdn bhd
  • Lokasi: Kota Damansara, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM5000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM5000 ditawarkan oleh syarikat zerbina engineering sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Chargeman A4/Handyman/Technician-Mech/Elect di Kota Damansara, Selangor.

Syarat

We are a Bumiputra company now hiring for Vacancy with these criteria: Chargeman A4/Handyman/Technician (Mechanical/Electrical)

1. Possess in related qualifications in building/condo maintenance/facilities management
2. Has a valid CIDB Green Card
3. Possess good communication, interpersonal and team player skills
4. Must be an energatic individual who pro-active, safety and quality conscious

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh zerbina engineering sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh zerbina engineering sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh zerbina engineering sdn bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Chargeman A4/Handyman/Technician-Mech/Elect ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.