Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Express Car Wash ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Car Wash Operator di syarikat kami yang terletak di Kota Samarahan, Sarawak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Car Wash Operator

Jawatan kosong sebagai Car Wash Operator di Kota Samarahan, Sarawak!

  • Employee: Express Car Wash
  • Lokasi: Kota Samarahan, Sarawak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM920 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM920 ditawarkan oleh syarikat Express Car Wash kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Car Wash Operator di Kota Samarahan, Sarawak.

Syarat

To wash and vacuum customers car. Mencuci dan vacum kereta. To wash and vacuum car. Mencuci dan vacum kereta.

* Kemaskini terakhir pada 18 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Express Car Wash

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Express Car Wash ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Express Car Wash . Tawaran jawatan kosong untuk Car Wash Operator ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.