Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 82,764 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat persatuan bodyguard sarawak ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Bodyguard jobs di syarikat kami yang terletak di Selangor,pulau indah, Sarawak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Bodyguard jobs

Jawatan kosong sebagai Bodyguard jobs di Selangor,pulau indah, Sarawak!

 • Employee: persatuan bodyguard sarawak
 • Lokasi: Selangor,pulau indah, Sarawak
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM8750 / Month
 • Tarikh Tutup: 14 February 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM8750 ditawarkan oleh syarikat persatuan bodyguard sarawak kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Bodyguard jobs di Selangor,pulau indah, Sarawak.

Syarat

Pengiring VVIP

* Kemaskini terakhir pada 13 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh persatuan bodyguard sarawak

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh persatuan bodyguard sarawak ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh persatuan bodyguard sarawak. Tawaran jawatan kosong untuk Bodyguard jobs ini hanya sah sebelum 14 February 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Bodyguard jobs yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak persatuan bodyguard sarawak.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. pembantu penyelia -Anda diperlukan segera(oktober) 129 permohonan
 2. Kerani Akaun / Admin Assistant 122 permohonan
 3. Kerani 103 permohonan
 4. Pekerja Am 86 permohonan
 5. Kerani Tapak Diperlukan 58 permohonan
 6. Customer services 48 permohonan
 7. Pekerja Am / Pelayan / Pembantu Tukang Masak 47 permohonan
 8. Pekerja am 46 permohonan
 9. Admin Assistant 46 permohonan
 10. Perak operasi 37 permohonan