Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat educruise ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Berkerja di kapal cruise antarabangsa di syarikat kami yang terletak di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Berkerja di kapal cruise antarabangsa

Jawatan kosong sebagai Berkerja di kapal cruise antarabangsa di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: educruise
  • Lokasi: City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM4500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM4500 ditawarkan oleh syarikat educruise kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Berkerja di kapal cruise antarabangsa di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

JAWATAN KOSONG -FnB dept (waiter,waiters.asst waiter,bar tender,bar waiter,restoran steward)-CULINARY dept (sous chef,chef de partie,pastry chef,sushi cook,commis cook,chef de partie)-HOURSE KEEPING Dept (steward,stewardess,cleaner,room service attendant)Pemohon mesti pandai bercakap dalam bahasa english (asas bercakap dan faham)-Berpengalaman kerja sekurang-kurangnya 6 bulan keatas-Bersedia mengikut prosedur setelah lulus temuduga.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh educruise

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh educruise ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh educruise . Tawaran jawatan kosong untuk Berkerja di kapal cruise antarabangsa ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Berkerja di kapal cruise antarabangsa yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak educruise .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.