Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat lavaniz beauty sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Beautician urgently needed in subang jaya di syarikat kami yang terletak di Subang Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Beautician urgently needed in subang jaya

Jawatan kosong sebagai Beautician urgently needed in subang jaya di Subang Jaya, Selangor!

  • Employee: lavaniz beauty sdn bhd
  • Lokasi: Subang Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat lavaniz beauty sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Beautician urgently needed in subang jaya di Subang Jaya, Selangor.

Syarat

We are one of the leading Beauty Saloon in Subang Jaya URGENTLY looking for a qualified Beautician for our saloon. Interested candidates may apply or whatsapp to the contacts given for further details. We are looking for an experienced and knowledgble Beautician with minimum requirements to fulfill our needs. Should you need further enquiries, please contact us. Thank you.

* Kemaskini terakhir pada 17 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh lavaniz beauty sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh lavaniz beauty sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh lavaniz beauty sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Beautician urgently needed in subang jaya ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Beautician urgently needed in subang jaya yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak lavaniz beauty sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.