Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat unisex hair salon cinta abadi ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Beautician require di syarikat kami yang terletak di Shah Alam, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Beautician require

Jawatan kosong sebagai Beautician require di Shah Alam, Selangor!

  • Employee: unisex hair salon cinta abadi
  • Lokasi: Shah Alam, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM800 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM800 ditawarkan oleh syarikat unisex hair salon cinta abadi kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Beautician require di Shah Alam, Selangor.

Syarat

location area shah alam, seksyen 7 1. BEAUTICIAN (1 KEKOSONGAN_PERAMPUAN SAHAJA)
PENGALAMAN DAN PELAJAR PRAKTIKAL AMAT DI ALU2 KAN
UNTUK JAWATAN DI ATAS.

LATIHAN (ON - JOB TRAINING) AKAN DI BERIKAN KEPADA
PELAJAR YANG BARU TAMAT KEMAHIRAN.

* Kemaskini terakhir pada 07 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh unisex hair salon cinta abadi

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh unisex hair salon cinta abadi ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh unisex hair salon cinta abadi . Tawaran jawatan kosong untuk Beautician require ini hanya sah sebelum 30 November 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Beautician require yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak unisex hair salon cinta abadi .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.