Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat syazrin health sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Beautician di syarikat kami yang terletak di Cheras, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Beautician

Jawatan kosong sebagai Beautician di Cheras, Selangor!

  • Employee: syazrin health sdn bhd
  • Lokasi: Cheras, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat syazrin health sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Beautician di Cheras, Selangor.

Syarat

Kami mencari :
BEAUTY THERAPIST
Task utama : Sebagai Beauty Therapist, menjalankan rawatan2 facial kepada client & soft consultation pada client Requirement
✔ Minimum Education - SPM
✔ Berpewatakan menarik & mesra pelanggan
✔ Berumur 18 - 30 tahun
✔ Berminat & bersedia untuk belajar
✔ Berfikiran kreatif
✔ Boleh bekerja berdikari

Ada sijil kemahiran kecantikan atau yg berpengalaman dialu-alukan

Gaji RM 1200-1800 mengikut pengalaman

Starting date : Early December

Sila hantar resume ke [email protected] atau contact kami di 0189690454

* Kemaskini terakhir pada 29 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh syazrin health sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh syazrin health sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh syazrin health sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Beautician ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Beautician yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak syazrin health sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.