Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat hannan medispa bangi ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Beautician di syarikat kami yang terletak di Bangi, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Beautician

Jawatan kosong sebagai Beautician di Bangi, Selangor!

  • Employee: hannan medispa bangi
  • Lokasi: Bangi, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat hannan medispa bangi kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Beautician di Bangi, Selangor.

Syarat

======================================
* JOB VACANCY - BEAUTICIAN / SPA ASSISTANT *
======================================

Location: Seksyen 8, Bangi

MINIMUM qualification:
* SPM holder
* Female, age 20-28 years
* LOVE for beauty & wellness
* MARA/Beauty certs as an added BONUS

Salary + Allowance + OT: RM1500+ per month
EPF & Socso: YES

Vacancy: 2 positions

Call 03-89229181 @ email [email protected] for interview session ! ! !

* Kemaskini terakhir pada 14 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh hannan medispa bangi

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh hannan medispa bangi ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh hannan medispa bangi . Tawaran jawatan kosong untuk Beautician ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Beautician yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak hannan medispa bangi .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.