Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat The Astique Clinic ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Beautician di syarikat kami yang terletak di Damansara Utama, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Beautician

Jawatan kosong sebagai Beautician di Damansara Utama, Selangor!

  • Employee: The Astique Clinic
  • Lokasi: Damansara Utama, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 06 November 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat The Astique Clinic kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Beautician di Damansara Utama, Selangor.

Syarat

Job Requirements
1) Perform facials and machine treatments
2) Assist with procedures
3) 21 years and above
4) Sociable, optimistic and fluent in mandarin

We offer a baseline of RM 1500 - 1800 with very attractive commission rates that
may add up to several thousand.

* Kemaskini terakhir pada 01 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh The Astique Clinic

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh The Astique Clinic ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh The Astique Clinic . Tawaran jawatan kosong untuk Beautician ini hanya sah sebelum 06 November 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Beautician yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak The Astique Clinic .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.