Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Dani Beau & Cafe ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Beautician & medical assistant di syarikat kami yang terletak di Ampang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Beautician & medical assistant

Jawatan kosong sebagai Beautician & medical assistant di Ampang, Selangor!

  • Employee: Dani Beau & Cafe
  • Lokasi: Ampang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Dani Beau & Cafe kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Beautician & medical assistant di Ampang, Selangor.

Syarat

Kriteria yang diperlukan :-

-Wanita
-Fresh graduated amat digalakkan
-Peramah dan pandai berurusan dengan pelanggan
-Mempunyai sijil yang diiktiraf (MA)
-Makan tengahari disediakan Alamat : D2-G Jalan Selaman 1, Dataran Palma Ampang, 68000 Ampang Selangor
Office Num : 03-42666596
Hp Num : 016 3101413
Email : [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 02 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Dani Beau & Cafe

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Dani Beau & Cafe ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Dani Beau & Cafe . Tawaran jawatan kosong untuk Beautician & medical assistant ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Beautician & medical assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Dani Beau & Cafe .