Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Mediiskinstudio & Clinic ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Beautician / Beauty Consultant / Beauty Therapist di syarikat kami yang terletak di Shah Alam, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Beautician / Beauty Consultant / Beauty Therapist

Jawatan kosong sebagai Beautician / Beauty Consultant / Beauty Therapist di Shah Alam, Selangor!

  • Employee: Mediiskinstudio & Clinic
  • Lokasi: Shah Alam, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Mediiskinstudio & Clinic kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Beautician / Beauty Consultant / Beauty Therapist di Shah Alam, Selangor.

Syarat

Kami mencari :
BEAUTY THERAPIST
Task utama : Sebagai Beauty Therapist, menjalankan rawatan2 facial kepada client & soft consultation pada client Requirement
-Minimum Education - SPM
-Berpewatakan menarik & mesra pelanggan
-Berumur 18 - 30 tahun
-Berminat & bersedia untuk belajar
-Berfikiran kreatif
-Boleh bekerja berdikari
-Selalu bersenyuman

Ada sijil kemahiran kecantikan atau yg berpengalaman dialu-alukan

Gaji (Basic + Commission) RM 2500 - 4000

Starting date : As soon as possible

Sila hantar resume ke [email protected] atau contact kami di 03-55230377

* Kemaskini terakhir pada 08 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Mediiskinstudio & Clinic

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Mediiskinstudio & Clinic ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Mediiskinstudio & Clinic . Tawaran jawatan kosong untuk Beautician / Beauty Consultant / Beauty Therapist ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Beautician / Beauty Consultant / Beauty Therapist yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Mediiskinstudio & Clinic .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.