Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat UTS Marketing Solutions Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Bank Telemarketing Executive - Near LRT di syarikat kami yang terletak di Bukit Bintang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Bank Telemarketing Executive - Near LRT

Jawatan kosong sebagai Bank Telemarketing Executive - Near LRT di Bukit Bintang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: UTS Marketing Solutions Sdn Bhd
  • Lokasi: Bukit Bintang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat UTS Marketing Solutions Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Bank Telemarketing Executive - Near LRT di Bukit Bintang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Responsibilities:

To communicate and promote financial products to customer over the phone
To deliver and advice customer on the benefit of the product
Work towards achieving sales target and KPI
Customer base will be provided Requirements:

Good communication skills in English, Bahasa Malaysia, and Mandarin (Candidate who is able to speak in Mandarin entitled for RM200 Language Allowance)
Candidate must possess at least a Higher Secondary/STPM/"A" Level/Pre-U, Professional Certificate, Diploma, Advanced/Higher/Graduate Diploma, any field.
Fresh graduates/Entry level applicants are encouraged to apply.
Candidate with a min of 1 years working experience in tele financial or insurance industry are added advantage

Any inquiries can call/Whatsapp :
012-9698817

* Kemaskini terakhir pada 27 July 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh UTS Marketing Solutions Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh UTS Marketing Solutions Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh UTS Marketing Solutions Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Bank Telemarketing Executive - Near LRT ini hanya sah sebelum 30 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Bank Telemarketing Executive - Near LRT yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak UTS Marketing Solutions Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.