Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat pac testing & consulting sdn. bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Audiometric Technician di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Audiometric Technician

Jawatan kosong sebagai Audiometric Technician di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: pac testing & consulting sdn. bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat pac testing & consulting sdn. bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Audiometric Technician di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Menjalankan kerja-kerja pengujian pendengaran (Audiometric testing) menggunakan Coach Bergerak di tempat-tempat kerja (kilang-kilang) diseluruh Malaysia terutamanya di Johor. Kelayakan:
- Mempunyai pengalaman yang berkaitan amat dialu-alukan
- Diploma dalam Engineering atau Science
- Berdisiplin tinggi
- Bertanggung jawab
- Sanggup bekerja luar kawasan
- Sanggup bekerja di luar masa kerja biasa
- Sanggup memandu kenderaan syarikat
- Mempunyai lesen memandu D yang sah
- Mempunyai GDL adalah satu keutamaan
- Jujur, amanah dan beriman
Kepada yang berminat sila email resume berserta gambar ukuran passport ke: [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh pac testing & consulting sdn. bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh pac testing & consulting sdn. bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh pac testing & consulting sdn. bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Audiometric Technician ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Audiometric Technician yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak pac testing & consulting sdn. bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.