Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat OG group international ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Assistant Leader(jb) di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Assistant Leader(jb)

Jawatan kosong sebagai Assistant Leader(jb) di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: OG group international
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1700 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1700 ditawarkan oleh syarikat OG group international kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Assistant Leader(jb) di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Kelayakan-spm dan keatas-18-37 tahun-lelaki/perempuan-semua bangsaKelebihan-latihan akan diberikan-waktu kerja office hour-peluang bercuti bersama syarikat-boleh mula segeraEmail:[email protected] Whatsapp:07-2260607/016-7464759(jessi)jb only

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh OG group international

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh OG group international ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh OG group international . Tawaran jawatan kosong untuk Assistant Leader(jb) ini hanya sah sebelum 30 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Assistant Leader(jb) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak OG group international .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.