Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Epoint Systems Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Administrative Assistant di syarikat kami yang terletak di Pandan Perdana, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Administrative Assistant

Jawatan kosong sebagai Administrative Assistant di Pandan Perdana, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Epoint Systems Sdn Bhd
  • Lokasi: Pandan Perdana, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 10 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat Epoint Systems Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Administrative Assistant di Pandan Perdana, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Candidate must possess at least a Primary/Secondary School/SPM/O level
- Required skill(s) : MS Office, Computer Literacy
- Required Language(s) : Bahasa Malaysia, English, Mandarin would be an added advantage Answer telephone enquiries from customers, attend to visitors and assist other staff in the organization with their enquiries.
Operate a range of office machines such as photocopiers, computers and faxes.
File papers and documents.
Maintain stock level of company's inventory.
Undertake other ad-hoc duties as and when require.

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Epoint Systems Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Epoint Systems Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Epoint Systems Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Administrative Assistant ini hanya sah sebelum 10 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Administrative Assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Epoint Systems Sdn Bhd .