Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,266 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat a.p etica sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin executive di syarikat kami yang terletak di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin executive

Jawatan kosong sebagai Admin executive di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: a.p etica sdn bhd
  • Lokasi: Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat a.p etica sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin executive di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

diploma & degree holder
female only
hostell will be provided
has a licence car & motorcycle

interview asap HONEST AND RESPONSIBLE

PLEASE BRING A LONG YOUR CERTIFICATES, RESUME AND LATEST PHOTO

PLEASE CALL : 011-1281 9040 @ 03-9200 2080/2060

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh a.p etica sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh a.p etica sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh a.p etica sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Admin executive ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Admin executive yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak a.p etica sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.