Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat allianz malaysia berhad (SUPER AZ AGENCY SDN BHD AUTHORISED AGENCY FOR ALLIANZ LIFE INSURANCE (M) BHD) ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin executive di syarikat kami yang terletak di Kuching, Sarawak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin executive

Jawatan kosong sebagai Admin executive di Kuching, Sarawak!

  • Employee: allianz malaysia berhad (SUPER AZ AGENCY SDN BHD AUTHORISED AGENCY FOR ALLIANZ LIFE INSURANCE (M) BHD)
  • Lokasi: Kuching, Sarawak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat allianz malaysia berhad (SUPER AZ AGENCY SDN BHD AUTHORISED AGENCY FOR ALLIANZ LIFE INSURANCE (M) BHD) kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin executive di Kuching, Sarawak.

Syarat

BEKERJA DI SYARIKAT KEWANGAN YANG TERKUKUH DI DUNIA
-BEKERJA 5 HARI SEMINGGU
-LATIHAN KERJA DI SEDIAKAN
-8:45pagi - 5:30petang KAMI INGIN MENAMBAH ADMIN & EXECUTIVE YANG BERKALIBER DI SYARIKAT KAMI.. KEKOSONGAN DI BANDAR BERIKUT (KLANG/KEPONG/SEREMBAN/JB & KUCHING)...
PEMILIHAN YANG MUDAH DAN KEMASUKAN SEGERA!!!!

KELAYAKAN:
-WARGANEGARA MALAYSIA
-UMUR 20-45 TAHUN
-PERWATAKAN MENARIK
-SPM,DIPLOMA,IJAZAH LAYAK MEMOHON

KELEBIHAN:
-PENDAPATAN YANG TINGGI
-BONUS TAHUNAN
-BEKERJA DALAM KUMPULAN
-MELANCONG KELUAR NEGARA
-ANUGERAH PEKERJA CEMERLANG
-PELUANG KENAIKAN PANGKAT
-SUBSIDI
-PENCEN

JIKA ANDA BERMINAT:-
SMS NAMA,UMUR & LOKASI KE 016 899 3437
cth:- NURUL HUDA,25 TAHUN,KLANG. SMS KE 016 899 3437.

NOTA PENTING:-
KAMI AKAN BALAS SMS ANDA 2 HARI SEBELUM KAMI ADAKAN TEMUDUGA.. JIKA DI PANGGIL KE TEMUDUGA,SILA BAWA RESUME,SIJIL2 AKADEMI,IC COPY & GAMBAR BERUKURAN PASPORT 1 KEPING..

UNTUK PERTANYAAN LANJUT BLH HUBUNGI:-
CIK AIDA 0168993437
EN JOE 0183918006

* Kemaskini terakhir pada 20 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh allianz malaysia berhad (SUPER AZ AGENCY SDN BHD AUTHORISED AGENCY FOR ALLIANZ LIFE INSURANCE (M) BHD)

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh allianz malaysia berhad (SUPER AZ AGENCY SDN BHD AUTHORISED AGENCY FOR ALLIANZ LIFE INSURANCE (M) BHD) ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh allianz malaysia berhad (SUPER AZ AGENCY SDN BHD AUTHORISED AGENCY FOR ALLIANZ LIFE INSURANCE (M) BHD) . Tawaran jawatan kosong untuk Admin executive ini hanya sah sebelum 15 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Admin executive yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak allianz malaysia berhad (SUPER AZ AGENCY SDN BHD AUTHORISED AGENCY FOR ALLIANZ LIFE INSURANCE (M) BHD) .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.