Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat western logistics sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin cum accounts assistant di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin cum accounts assistant

Jawatan kosong sebagai Admin cum accounts assistant di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: western logistics sdn bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1700 / Month
  • Tarikh Tutup: 13 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1700 ditawarkan oleh syarikat western logistics sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin cum accounts assistant di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Assistant to the admin and accounts executive at our Pasir Gudang office.

NO: 33&34 JALAN GANGSA 2
KAW.PERINDUSTRIAN PASIR GUDANG
81700 JOHOR BAHRU Assistant to the accountant.
- preparing vouchers
-checking statements
-checking port bills.
-checking creditors bills
-checking debtors.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh western logistics sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh western logistics sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh western logistics sdn bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Admin cum accounts assistant ini hanya sah sebelum 13 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.