Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 60,450 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat master alarm engineering sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin clerk di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin clerk

Jawatan kosong sebagai Admin clerk di Johor Bahru, Johor!

 • Employee: master alarm engineering sdn bhd
 • Lokasi: Johor Bahru, Johor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat master alarm engineering sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin clerk di Johor Bahru, Johor.

Syarat

* HAVE OWN TRANSPORT* SPM LEVEL* KNOWLEDGE IN EXCEL & WORDS* RESPONBILITIES* 5 WORKING DAYS ONLY* INDEPENDENT* CONFINDENCE

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh master alarm engineering sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh master alarm engineering sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh master alarm engineering sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Admin clerk ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Admin clerk yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak master alarm engineering sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Operator pengeluaran diperlukan segera 161 permohonan
 2. Assistant Teacher 76 permohonan
 3. Admin general clerk 75 permohonan
 4. Malaysia Cruise Job 72 permohonan
 5. Event trainee maxis (melaka) 68 permohonan
 6. Kerani Diperlukan Segera 67 permohonan
 7. Office Assistance 65 permohonan
 8. Kerani store/storekeeper 57 permohonan
 9. Store keeper 51 permohonan
 10. Pembantu Kedai 45 permohonan