Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,711 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Perabot Bahagia Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin clerk - batu belah klang di syarikat kami yang terletak di Klang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin clerk - batu belah klang

Jawatan kosong sebagai Admin clerk - batu belah klang di Klang, Selangor!

 • Employee: Perabot Bahagia Sdn Bhd
 • Lokasi: Klang, Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Perabot Bahagia Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin clerk - batu belah klang di Klang, Selangor.

Syarat

Candidates must poses at least SPM or its equivalent. Minimum 1 to 2 years working experience in admin related work. Computer literate. Interested candidates are requested to send their resumes to [email protected] or call 016-2273669 for an immediate interview appointment.

Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya sijil SPM atau setaraf dengannya. Sekurang-kurangnya 1 hingga 2 tahun pengalaman bekerja dalam kerja-kerja pekeraniaan. Harus mempunyai kebolehan berkomputer. Calon yang berminat diminta menghantar resume masing-masing ke [email protected] atau hubungi 016-2273669 untuk temuduga.

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Perabot Bahagia Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Perabot Bahagia Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Perabot Bahagia Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Admin clerk - batu belah klang ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 85 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan