Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Speedline Venture ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin Pemasaran Online di syarikat kami yang terletak di Senawang, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin Pemasaran Online

Jawatan kosong sebagai Admin Pemasaran Online di Senawang, Negeri Sembilan!

  • Employee: Speedline Venture
  • Lokasi: Senawang, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 August 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat Speedline Venture kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin Pemasaran Online di Senawang, Negeri Sembilan.

Syarat

Speedline Venture (M) Sdn Bhd adalah syarikat Pemasaran produk secara online 100%. - Reply inbox dan Whatsa*p page product syarikat

- Tak perlu cari customer kerana syarikat telah menjalankan iklan, anda hanya perlu reply customer yg sedia ada

Kerja yang santai tetapi perlu komited. Jika anda seorang yang rajin dan ingin kan perubahan dari segi kewangan sila hantarkan resume anda pada kami : [email protected] Requirement :-

- Min SPM
- Umur 19-24
- Lelaki SAHAJA
- Biasa menggunakan whats*pp dan facebo*k
- Positive-Rajin-Mempunya Visi
- Boleh bekerja di dalam kumpulan
- Boleh terima Teguran

Waktu beke

* Kemaskini terakhir pada 10 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Speedline Venture

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Speedline Venture ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Speedline Venture . Tawaran jawatan kosong untuk Admin Pemasaran Online ini hanya sah sebelum 31 August 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Admin Pemasaran Online yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Speedline Venture .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.