Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Hybrid Nutrilab Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin Assistant di syarikat kami yang terletak di Sungai Buloh, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin Assistant

Jawatan kosong sebagai Admin Assistant di Sungai Buloh, Selangor!

  • Employee: Hybrid Nutrilab Sdn Bhd
  • Lokasi: Sungai Buloh, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Hybrid Nutrilab Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin Assistant di Sungai Buloh, Selangor.

Syarat

To perform all administrative duties in an office setting.
To assist project managers.
To assist customer enquiries on products and services. To perform all administrative duties in an office setting.
To assist project managers.
To assist customer enquiries on products and services.

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Hybrid Nutrilab Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Hybrid Nutrilab Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Hybrid Nutrilab Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Admin Assistant ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Admin Assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Hybrid Nutrilab Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.