Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Powercomp Distribution Sdn BHd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin Assistant di syarikat kami yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin Assistant

Jawatan kosong sebagai Admin Assistant di Petaling Jaya, Selangor!

  • Employee: Powercomp Distribution Sdn BHd
  • Lokasi: Petaling Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Powercomp Distribution Sdn BHd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin Assistant di Petaling Jaya, Selangor.

Syarat

Assist in admin job Requirement: Minimum SPM/STPM or equivalent or higher
Responsibilities:
1) Assist in office admin job such as filling
2) Handle call
3) Assist in quotation

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Powercomp Distribution Sdn BHd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Powercomp Distribution Sdn BHd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Powercomp Distribution Sdn BHd . Tawaran jawatan kosong untuk Admin Assistant ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Admin Assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Powercomp Distribution Sdn BHd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.