Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat RT Marine & Engineering SB ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin Assistant di syarikat kami yang terletak di Masai, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin Assistant

Jawatan kosong sebagai Admin Assistant di Masai, Johor!

  • Employee: RT Marine & Engineering SB
  • Lokasi: Masai, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 27 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat RT Marine & Engineering SB kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin Assistant di Masai, Johor.

Syarat

Administrative & document control works.
To assist officer & project management team. Diploma or SPM with at least 2 years experience in related field.
Preparing documents - MS Office skills.
Able to write & speak in English & Malay.

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh RT Marine & Engineering SB

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh RT Marine & Engineering SB ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh RT Marine & Engineering SB . Tawaran jawatan kosong untuk Admin Assistant ini hanya sah sebelum 27 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Admin Assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak RT Marine & Engineering SB .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.