Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,419 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Kl auto glass ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Admin / General Clerk di syarikat kami yang terletak di Kuchai Lama, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Admin / General Clerk

Jawatan kosong sebagai Admin / General Clerk di Kuchai Lama, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Kl auto glass
  • Lokasi: Kuchai Lama, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 September 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat Kl auto glass kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Admin / General Clerk di Kuchai Lama, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Process and prepare invoice
Attending incoming calls and inquiries
Office Administrative task.
Typing letter ,filling,photocopying,mailing and fax.
Able to multi-task & willing to learn

Work 5 and half days
Working hours 9.30am to 5.30pm
Able to start immediately ---

* Kemaskini terakhir pada 26 September 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Kl auto glass

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Kl auto glass ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Kl auto glass . Tawaran jawatan kosong untuk Admin / General Clerk ini hanya sah sebelum 30 September 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.