Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,711 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat To follow up customer payments. To follow up debtors aging, payments. Basic documentation sorting and filing. ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Account assistant di syarikat kami yang terletak di , Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Account assistant

Jawatan kosong sebagai Account assistant di , Selangor!

 • Employee: To follow up customer payments. To follow up debtors aging, payments. Basic documentation sorting and filing.
 • Lokasi: , Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 10 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat To follow up customer payments. To follow up debtors aging, payments. Basic documentation sorting and filing. kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Account assistant di , Selangor.

Syarat

Knowledge in accounting.
To undertake any others task job when required.
Able to work independently.
Performing daily operation To follow up customer payments.
To follow up debtors aging, payments.
Basic documentation sorting and filing. Min SPM/Diploma or Degree in Accounting

* Kemaskini terakhir pada 20 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh To follow up customer payments. To follow up debtors aging, payments. Basic documentation sorting and filing.

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh To follow up customer payments. To follow up debtors aging, payments. Basic documentation sorting and filing. ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh To follow up customer payments. To follow up debtors aging, payments. Basic documentation sorting and filing. . Tawaran jawatan kosong untuk Account assistant ini hanya sah sebelum 10 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Account assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak To follow up customer payments. To follow up debtors aging, payments. Basic documentation sorting and filing. .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 84 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan