Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Vent Axis Engineering Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Account Assistant cum admin assistant cum clerk di syarikat kami yang terletak di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Account Assistant cum admin assistant cum clerk

Jawatan kosong sebagai Account Assistant cum admin assistant cum clerk di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Vent Axis Engineering Sdn Bhd
  • Lokasi: Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Vent Axis Engineering Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Account Assistant cum admin assistant cum clerk di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Working Hours : Mon-Fri, 0900 - 1800Job Scope- Assist some part of financial work.- Assists task related to Administration and ad-hock tasks time- Answer general phone inquiries.- Direct phone inquires to the appropriate staff members.- Updated, manage and prepare schedule of daily's dispatch tasks.- Provide secretarial and administrative support.Salary : start from RM 1200 base on experience Contact : 03-9101 5008 / 012-8892 963

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Vent Axis Engineering Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Vent Axis Engineering Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Vent Axis Engineering Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Account Assistant cum admin assistant cum clerk ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Account Assistant cum admin assistant cum clerk yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Vent Axis Engineering Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.