Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat serimatik sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Account & admin di syarikat kami yang terletak di Taman Melawati, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Account & admin

Jawatan kosong sebagai Account & admin di Taman Melawati, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: serimatik sdn bhd
  • Lokasi: Taman Melawati, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat serimatik sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Account & admin di Taman Melawati, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

account excutive, administration, contract anyl. ACCOUNT MANAGEMENT-ACC EXCUTIVE
ADMIN - ADMINISTRATION OFFICE
CONTRACT ANYL - CONTRACT ARRANGEMENT
TECHNICIAN
COORDINATOR

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh serimatik sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh serimatik sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh serimatik sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Account & admin ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Account & admin yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak serimatik sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.